ponedjeljak, 5. srpnja 2010.

CHONG SUL KI BON SU

CHONG SUL KI BON SU
Tehnike obrane od puške i pištolja
Tehnike i taktike upotrebe pušaka i pištolja
Ove tehnike su vrlo važne u današnje vrijeme kad nam svima prijete sve češći napadi naoružanih napadača i razbojnika. tehničko usavršavanje i otvaranje očiju u smislu upotrebe vaših do sada naučenih su tehnika će za vas u ovim tehnikama biti pravo otkriće. Načini kako izbjeći napad i razoružati napadača a koristeći se osnovnim Su tehnikama vrlo je jedinstven i još više razvija vaše sposobnosti preživljavanja različitih situacija te naravno još više usavršava vaše tehničko znanje i sposobnosti.

Ove tehnike su prirodni nastavak i evolucija strog Kuk Sul Do-a u moderni Kuk Sul Do u kojem se u skladu sa vremenom upotrebljava i vatreno oružje, u kojem se u skladu sa vremenom upotrebljavaju moderne tehnike i taktike upotrebe vatrenog oružja ali koristeći tradicionalne Kuk Sul Do tehnike. Kako? Lijepo, poluga na šaci koja drži nož ili je prazan ista je kao i poluga na šaci u kojoj se nalazi pištolj. Kuk Sul DO tehnike su prilagođene u obrani od vatrenog oružja ili u pucanju sa vatrenim oružjem – pad kolutom u stranu i pucanje sa tla – spoj drevnih tehnika i modernog oružja.

1. Chong Sul – vatreno oružje, pištolj, revolver, puška, pumperica, vojno oružje. Osnove upotrebe oružja, stavovi, kretanje, samo-obrambeno pucanje.

2. Chong Sul Su: obrane od prijetnje pištoljem (1-10). Osnovne prijetnje iz naprijed, s leđa i sa strane. Upotreba Drevnih Kuk Sul Do tehnika na moderan način, protiv modernog oružja.

3. Chong Sul Su: obrane od prijetnje puškom (1-5). Obrane od osnovnih prijetnji puškom. Također upotreba drevnih Kuk Sul Do tehnika na moderan način i protiv modernog oružja.

4. Chong Sul Su – kreativne tehnike – situacijski trening.
Situacijski trening – vježbanje raznih situacija u kojima se mijenjaju uloge. Borba protiv više protivnika naoružanih raznim oružjima, taktika i tehnike borbe vatrenim oružjem – svojim, otetim od napadača, postupci sa napadačima kad preuzmete kontrolu. Dvoboji, pucanje 1-1 ili 1 na 2,3,4 napadača, taktički trening neutralizacije napadača vatrenim oružjem i kombinacijom vatrenog i hladnog oružja.

Nema komentara:

Objavi komentar